Despre noi

Totul a inceput de la un panou. Hai, mai multe :)

De fiecare data cand treci pe langa un panou publicitar, s-ar putea sa fie unul de-al nostru. Si ne bucura gandul acesta. Am inceput in 1997 cu panouri publicitare in Cluj-Napoca, ne-am extins apoi in mai multe orase din Transilvania, am poposit si in Moldova, cu panouri montate la Piatra Neamt si Bacau, nu am ocolit nici Bucurestiul. Peste tot unde suntem prezenti, sustinem afaceri in fata oamenilor. Pentru ca panourile noastre sunt oglinzile business-ului tau.

Am evoluat impreuna cu piata, iar azi ne mandrim cu o multitudine de servicii din domeniul productiei publicitare: pe de o parte am integrat serviciile de intermediere spatii afisaj, productie, montare, decorare de panouri publicitare si structuri publicitare, iar pe de alta parte am dezvoltat gama serviciilor noastre prin oferirea de spatii media (difuzari presa, radio), prin servicii de productie publictara pentru outdoor, indoor, tipar. In prezent, avem propriul nostru atelier de productie publicitara, care este intr-o continua dezvoltare din punct de vedere tehnologic.

Putem spune ca acum oferim clientilor nostri atat servicii de publictate ATL (above the line – presa, radio, TV, afisaj stradal), cat si servicii de publictate BTL (bellow the line – tiparituri, promotionale, amenajari standuri, evenimente suport tehnic).

De-a lungul timpului, am dezvoltat un set de reguli dupa care ne ghidam business-ul:

  1. Furnizarea de propuneri practice, bazate pe o analiza a nevoilor clientului
  2. Acordarea de asistenta, prin imbunatatirea campaniilor de publicitate si a performantelor acestora.
  3. Asigurarea satisfactiei clientului, prin oferirea de servicii de calitate, prin intelegerea profunda a particularitatilor pietei in care activeaza colaboratorii nostri, care sa duca la oferirea de solutii dedicate. Increderea, confidentialitatea, respectul si loialitatea reciproca sunt valorile care carecterizeaza relatiile noastre
  4. Poate cel mai important, in tot ceea ce facem, ne punem in pantofii clientului

Confidentialitate, raspuns la solicitari in termen scurt, deschidere fata de client, calitatea serviciilor sunt punctele noastre forte.

Colaboram?